SALGSBETINGELSER

Generelt 

For å handle hos oss må du har fylt 18 år samt ha en gyldig norsk legitimasjon for pakkeforsendelser. Dersom du er under 18 år må du ha samtykke for ditt kjøp av din foresatte. 

Bestilling 

Bestilling skjer via vår hjemmeside www.scandiroom.no. Gjennomført bestilling innebærer at du godkjenner våre kjøpsvilkår og at dine personopplysninger registreres i vårt kunderegister. Ved bestilling er kjøpet bindende først når Scandiroom bekrefter bestillingen gjennom en faktura som du får på din registrerte e-postadresse. Ved eventuelle feil på for eksempel pris, lagerdifferanser, leveringstid osv. forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i ettertid. 

Betaling 

I kassen kan du velge mellom betalmåtene faktura, delbetaling, kortbetaling eller direktebetaling. Alle betalingsmåter håndteres av Klarna.

Scandiroom tilbyr en sikker kortbetaling med VISA og MasterCard i samarbeid med Klarna. Ved betaling med kort sendes kunden videre til en sikker side der kunden trygt kan fylle i kortinformasjonen og gjennomføre betalingen. Scandiroom håndterer aldri kundens kortinformasjon. Kunden kan kun handle med kort utstedt i Norden.

Alle priser på hjemmesiden er inkludert moms. Når du gjør en bestilling, sendes en midlertidig ordrebekreftelse via e-post. Om du har Spørsmål eller vil endre noe kontakter du oss via e-post eller telefon. Scandiroom inngår ikke avtale med personer som ikke er myndig (under 18 år). Vi reserverer oss for eventuelle utsolgte varer samt trykk- og skrivefeil på hjemmesiden og i annonser. Hvis feil pris og leveringstid, eller andre omstendigheter dukker opp, vil Scandiroom forbeholder seg retten til å endre dette i ettertid.

Leveringsmåte 

Levering av bestilte varer skjer ved Bring eller andre transportører. Våre produkter leveres normalt ved klimanøytral servicepakke som kan spores (89 kr). 

Uavhentede bestillinger 

Vi forbeholder oss retten til å debitere kostnadene for den håndteringen som oppstår når en pakke ikke blir hentet (returfrakt, ekspedisjonskostnad osv.). Derfor tar vi ut en avgift på 349 kr dersom pakken ikke hentes ut. Forsendelsen ligger på posten i 14 dager før den returneres til oss. Observer derfor at dersom du angrer et kjøp og vil returnere varen må du først hente ut pakken og deretter returnere i henhold til beskrivelsen nedenfor. Pakker som ikke blir hentet ut regnes ikke innenfor angreretten.

Angrerett & Retur 

Vi er sikker på at du vil være 100% fornøyd med våre produkter og gir deg full angrerett i 14 dager etter at leveransen er mottatt. Angreretten gjelder kun for varer som er i uforandret stand og etter avtale med oss på forhånd. Varene skal returneres uforandret og i original forpakning. Vi tar ikke imot varer som er eller har blitt montert. Returkostnaden av varen må du ta på din egen bekostning og angreretten gir ingen rett til erstatning for transportskader. Angre og bytteretten gjelder ikke varer som er spesialbestilte. Vi refunderer ikke fraktutgiftene fra din levering.

Scandiroom 

Vittenbergveien 3

1472 Fjellhamar